Piškotki in varovanje zasebnosti

Spletna katalog vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu.

GCI d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

O piškotkih:

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotka PHPSESSID [hash] dcauth_[hash] device
Opis Sejni piškotek. Sejni piškotek nakupovalnega vozička. Prijavni piškotek, ki indentificira uporabnika. Piškotek ima shranjeno informacijo o izbranem načinu prikaza vsebine prilagojene za vašo strojno opremo.


Zbiranje podatkov, uporaba in registracija

To stran lahko nemoteno uporabljate brez prijave ali registracije. V primeru, da želite naročati ali uporabljati druge storitve, morate izpolniti registracijski obrazec in ustvarili vam bomo uporabniško ime in geslo. Ki jih potrdite po elektronski pošti. Med registracije boste morali vpisati kontaktne podatke kot so ime, priimek, naslov, naslov za dostavo, telefonsko številko ter e-poštni naslov. Te podatke bomo uporabili izključno za naše namene in ne bodo posredovani tretjim osebam .

Po registraciji vam bomo poslali e-poštno sporočilo z vašim uporabniškim imenom, geslom ter povezavo za aktivacijo vašega uporabniškega računa. Če želite in to označite ob registraciji vam lahko pošiljamo obvestila o novih izdelkih in storitvah. Obvestila lahko zelo enostavno prekličete.

Profil
Zbiramo informacije, ki jih dobimo s pomočjo piškotkov in dnevniških datotek, a ne ustvarjamo nikakršnega profila vaših preferenc. Vaše osebne podatke bomo povezali z vašimi nakupi, ne bomo pa jih delili s tretjimi strankami.

Izjava o omejitvi odgovornosti
Pridržujemo si pravico za razkritje vaših osebnih podatkov v primeru, da to zahteva zakonodaja in če smo mnenja, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic in/ali za delovanje v skladu s sodno preiskavo, sodnim nalogom ali sodnim postopkom.

Odklonitev prejemanja novic
Če ne želite več prejemati naših elektronskih novic o izdelkih in promocijskih sporočil se lahko od njih odjavite. Odjavite se lahko prek osebnih nastavitev ob vpisu ali prek sporočila na elektronski naslov gci@gci.si.

Dnevniške datoteke
V skladu s politiko večine spletnih strani avtomatično zbiramo določene podatke in jih shranjujemo v dnevniških datotekah. Ti podatki vključujejo naslov Internetnega protokola (IP naslov), tip brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), stran iz katere ste dostopili na našo stran in stran na katero boste šli po izhodu iz naše, tip operacijskega sistema, datum in čas dostopa ter tok podatkov na klik.

Zbrane podatke, s katerimi ne moremo identificirati posameznih uporabnikov, uporabljamo za analizo trendov, upravljanje s stranjo, za sledenje gibanja uporabnikov in za zbiranje demografskih podatkov o naših uporabnikih nasploh.

Avtomatično zbranih podatkov ne povezujemo z osebnimi podatki.

Piškotki
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki jo spletna stran shrani na vaš računalnik z namenom pomnenja specifičnih informacij. Na tej strani uporabljamo piškotke. Informacije, ki jih shranjujemo v piškotkih, povezujemo z osebnimi podatki, ki jih oddate med obiskom naše strani.

Uporabljamo tako piškotke za ID seje in stalne piškotke. S pomočjo piškotkov za ID seje vam omogočamo lažjo navigacijo po naši strani. Ta piškotek se izbriše, ko zaprete svoj spletni brskalnik. Stalni piškotek se na vašem disku shrani za daljši čas. Stalne piškotke lahko odstranite s pomočjo navodil, ki jih najdete v rubriki Pomoč, vašega spletnega brskalnika. Za več informacij o piškotkih in upravljanju z njimi si poglejte spletno stran http://www.cookiecentral.com/

V stalni piškotek zapišemo vaše geslo, ki ga je tako potrebno zapisati samo enkrat. Našo spletno stran lahko uporabljate tudi če boste zavrnili piškotek, a bo uporabnost večine področij omejena.

Povezave na druge strani
Ta stran vsebuje povezave na spletne strani dobaviteljev, GCI d.o.o. ne prevzema odgovornosti za politiko zasebnosti ali varnostna tveganja na teh straneh.

Varnost
Zaradi varnosti ne sprejamamo plačil prek kreditnih kartic. V primeru, da bomo to omogočili, bomo občutljive podatke šifrirali s pomočjo varne povezave SSL, ki pa trenutno še ni aktivna.

Pošiljanje podatkov preko interneta ali elektronskega shranjevanja ni 100% varno. Zato vam kljub uporabi splošno sprejetih standardov zaščite vaših osebnih podatkov ne moremo jamčiti njihove absolutne varnosti.

Spremembe v izjavi o zasebnosti
Če se bomo odločili za spremembo naše politike zasebnosti bomo te spremembe objavili na naši spletni strani in ostalih straneh, za katere bomo menili, da so ustrezne. Tako boste obveščeni o načinu zbiranja in uporabe podatkov ter morebitnih okoliščinah pod katerimi bi te podatke razkrili.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja te izjave o zasebnosti, zato vas prosimo, da jo redno preverjate. O materialnih spremembah naše politike zasebnosti boste obveščeni tu, preko e-poštnega sporočila ali preko obvestila na naši spletni strani.
Naprej
Ledomat K30 ICEMATIC
Ledomat K30 ICEMATIC
2.100,00EUR
1.460,00EUR
Proizvajalci
Jeziki
Slovensko English German
Valute
0 izdelkov
Ni nobene ocene tega izdelka
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje